miércoles, 25 de mayo de 2011

Delegació de dones per la pau a palestina 2011


Des de Pau Ara isempre estem montan per segon any consecutiu un projecte per crear xarxa entre dones de ambdos costats de la Mediterrànea.

L'any passat una delegació de 21 dones va realitzar un vitge per tot Cisjordania visitant a diverses entitats de dones palestines. La delegació Marhaba va ser un gran èxit de participació i va sentar les bases pel projecte d'aquest any que es lleugerament diferent.

El projecte d'aquest any es desenvoluparà en dues etapes: una primera on anirem a concretar i visitar noves entitats i organitzacions de dones del 18 al 24 de juliol y una segona al desembre on professionals en terapies alternatives impartiran tallers a les cases d'acollida per a dones en situació de violencia, i a d'altres entitats que així ho solicitin.

Per al primer viatge busquem dones que participin activament en la vida social, cultural i política del seu entorn i que siguin capaces de génerar vincles entre les seves organitzacions i les que podem identificar coma germanes a Cisjordania. Farem aquest primer viatge del 18 al 24 de juliol, el plaç per apuntar-se es fins al 20 de juny i queden 8 places lliures.

Per al segon viatge necesitem profesionals en terapies alternatives, concretament en musicoteràpia, arteràpia, relaxació, risoteràpia i expressió corporal. Les dates d'aquest segon viatge encara es tenen que consensuar amb totes les participants però serán o a les vacances de nadal 2011 o a les de setmana santa 2012.

En ambdos viatjes Pau Ara i sempre ofereix la possibilitat de becar a les participants, tot hi que al primer viatje es possible que les participants tinguin que avançar els costos, que podrien esser retornats posteriorment. Estimem que degut a les caracteristiques de la feina impartida al segon viatge, les professionals seràn totalment becades per a la entitat i rebran una retribució pels tallers impartits.

Si esteu interessades a participar poseu-vos en contacte amb Pau Ara i sempre pauara.catalunya@gmail.com o amb mi mateixa, que coordino el projecte aquest any mariavmiras@gmail.com

0 comentarios: