viernes, 27 de mayo de 2011

Vandalisme i delinqüencia a Plaça Catalunya


Aquest matí els mossos d'esquadra sota les ordres conjuntes de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona han intentat desallotjar l'acampada de plaça Catalunya. Més ellà de les raons totalment injustificades, el partit del Barça que es més important que tot, que la democracia, que les persones, pel que es veu; o la suposada neteja de la plaça per raons d'insalubritat, mentira flgrant ja la comissió de neteja de la plaça fregava i netejava continuament tot l'espai. Més enllà de qualsevol justificació que es puguin treure de la màniga avui hem vist com l'estat reprenia als manifestants i aquest resistien de manera no vilenta.

Els actes de violencia i de creació de pànic han estat per part dels mossos, perque el que estaben fent era crear terror, ens han intetat diapersar de totes les maneres possibles, amb les porres, amb pilotes de goma, anant amunt i avalla amb les furgos. A més "per netejar" han destrossat totes les infraestructures de la plaça i s'han emportat, es a dir han robat tots els ordinadors i qualsevol altre estri de valor que hi pogués haver a la plaça. Els vàndals son ells.

Quan he marxat, hi havia una assemblea gegant al centre de la plaça, no han aconseguit el que volien, el moviment segueix dempeus, seguim endevant.

Estic orgullosa de formar part d'aquest moviment, que tot hi no estar organizat com ho esta el govern, es capaç de reaccionar sense violencia,


UN ALTRE MÓN JA ESTA ESSENT POSSIBLE!





Foto anómnime del dessallotjament i foto d'una de les meves participacions a la plaça, en aquest cas amb les dones de blanc, grup d'expressió corporal contra les violencies de génere

0 comentarios: